Vélemények

“Megbízható, nagyon alapos, felkészült, sok oldalú, profi szakember.

Sportolóként, ami nagyon fontos számomra az az amit másokon is megfigyeltem, hogy a közös munka után mindig jobb állapotban tértem vissza a pályára, mint a sérülést megelőzően.

Csak ajánlani tudom és köszönettel tartozom a lelkiismeretes munkájáért.

A jó kedv, egymás ugratása és a kimerültség garantált és egyben része a rehabilitációinak.”

Khiesz Kornél
Budafok FC

“Ági segítette több sérülésből való felépülésemet. Szakmai tudása és elkötelezettsége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy magabiztosan tudjak újra pályára lépni.

Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Ikenne-King Patrick
MTK Budapest FC

A legjobb Magyarországon!”

Kocsis Gergő
Mezőkövesd Zsóry FC

“Egy súlyos sérülés, keresztszalag és belső szalag szakadás és műtét után felbontották a szerződésemet. Nagyon nehéz helyzetbe kerültem segítség nélkül. Se csapat, se szakember nem volt, aki a felépülésemben segíthetett volna. Szerencsére nekem is ajánlottak egy jó szakembert. Ő volt az, aki szívesen elvállalta, hogy foglalkozik velem. Már az első alkalommal elég komoly munkát végeztetett velem, egyből tudtam, hogy jó kezekben vagyok! Fél évig minden nap segítette a rehabilitációmat és miatta azóta is aktívan tudok sportolni, hála Neked Ágnes Mester! Ha rehabilitálásra van szüksége bárkinek csakis őt ajánlom! “

Üdvözlettel:

Vaskó Tamás
Csákvári Tk

“Ez idáig Szilágyi Ágnessel dolgoztam, köszönet jár neki, mert remek munkát végzett.”

Bosnjak Predrag
válogatott labdarúgó

“Szorgalmasan dolgozunk kiváló gyógytornászommal, Szilágyi Ágnessel. Biciklizünk, TRX-ezünk, különféle erősítő gyakorlatokat végzünk. Egyáltalán nem unalmas, nagyon változatos feladatokat végzünk, ami nagyon tetszik nekem.”

Szőcs Réka
válogatott labdarúgó, kapus

Pár mondat a közös munkánkról:

Ágit mint edzőt, gyógytornászt még a Dorogi munkásságom idején ismertem meg. 

Szerettem vele együtt dolgozni, azóta is tart közöttünk a jó kapcsolat. 

Lelkiismeretes, profi edző. Szakmailag top, emberileg remek, maximalista. 

Az edzésein a fejlődés garantált. A Komfort zónád biztos elhagyod!  

Ha prevencióra vagy rehabilitációra van szükséged esetleg  szeretnéd testedet megerősíteni, akkor Ági személyében megtalálod Magyarország egyik legjobb szakemberét.

Szombathelyi Haladás vezetőedző

“A kényszerpihenő első szakasza után az izmok visszaerősítése a legfontosabb feladat. A csatár elmondta, Szilágyi Ágnes rehabilitációs edzővel dolgozik, a legkülönfélébb módon kell guggoló gyakorlatokat végezni, hogy a combizmok kellő terhelést kapjanak. Naponta 40-45 kerékpározás már engedélyezve van, a konditeremben a felsőtestét is erősítheti, és a sejtregenerálódás végett a speciális jégkamrát is látogatja, amelyben mínusz 125 fokos hőmérsékletet idéznek elő.

Hamarosan úszhatok – mondta Futács Márkó. – Igaz, egy évig a mellúszást szigorúan tiltják, a lábtempó ugyanis még nem tenne jót az operált térdemnek. Addig lehet gyalogolni, különböző jogginggyakorlatokat végezni a medencében, azzal is erősödik a lábam. A gyógytornával már ott tartok, hogy leizzadok, és ez bizony jó érzés…

Miben tudok segíteni?

Gerinc és mozgásszervi panaszok, sportsérülések szakszerű kezelése

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal, és számtalan sikertörténettel a hátam mögött állok a rendelkezésedre. Keress bizalommal!