Rólam

Bemutatkozás

Gyógytornász és sportgyógytornász vagyok

Gerinc és mozgásszervi panaszok esetén állok a pácienseim rendelkezésére. Elsősorban gerincműtétek utáni rehabilitáció, illetve gerincműtétek megelőzése, úgynevezett posztoperatív rehabilitáció céljából szolgálhatok segítséggel a hozzám forduló pácienseim számára.

Emellett különböző mozgásszervi panaszok esetén mint például alsó és felső végtagok törése, izomsérülése kapcsán nyújtok szakszerű segítséget.

Rólam

Pár sor magamról...

Végzettségem és szakmai tapasztalataim által szakszerű segítséget nyújtok. Több éves kórházi háttérrel rendelkezem, emellett Magyarországon és külföldön is számtalan sportolóval és labdarugócsapattal dolgoztam együtt. Jelenleg Budapesten az Országos Gerincgyógyászati Központban és Győrben két helyszínen dolgozom. 

Pácienseimet a “műtéttől a pályáig végigkísérem”. A sportolókkal való közös munka a legtöbb esetben már közvetlenül az orvosi beavatkozások után elkezdődik, amely a rehabilitációtól egészen az első pályára lépésig tart. A gyógytorna mellett az erőnlétre is nagy hangsúlyt fektetek, így garantálva a teljes felépülést.  

Orvosi kapcsolataim által a pácienseimnek segítséget tudok nyújtani, amennyiben további szükség lenne specialisták, radiológusok bevonására. Protokollok alapján dolgozom és teljes mértékben szakmai központú vagyok. Nemcsak a munkában, de az élet minden területén a maximalizmus és a következetesség jellemez.

Több mint 15 év tapasztalat

Szakmai tapasztalataim

2007 – : Országos Gerincgyógyászati Központ, fő szakterület: műtétek utáni rehabilitáció, konzervatív terápia, kutató munkatárs
2009 – 2011: GENODISC Nemzeti Prevenciós Projekt, társkutató
2011 – 2013: Magyar Labdarúgó Szövetség, gyógytornász
2012 – 2014 július: MTK Hungária Futball Club, gyógytornász
2014 – : Magyar Labdarúgó Szövetség magyar felnőtt és U19 labdarúgó válogatott, gyógytornász
2015 – : Budapesti Honvéd FC, gyógytornász
2015 – 2016: DVTK, gyógytornász
2016 – 2017: Újpest FC, gyógytornász
2016 – 2017: DAC, gyógytornász
2016 – : SOTE Mesterképzés, gyógytornász
2017 – : Magyar Labdarúgó Szövetség, társkutató
2017 – 2019: Budafoki MTE, gyógytornász
2018 – 2019: Budapest Honvéd FC, egészségügyi vezető
2017: Magyar Labdarúgó Szövetség – Erőléti edzőkepzés oktatás 
2018 – : Budai Egészségközpont, gyógytornász
Szilágyi Ágnes

Gyógytornász és sportgyógytornász

Szilágyi Ágnes

Miben tudok segíteni?

Gerinc és mozgásszervi panaszok, sportsérülések szakszerű kezelése

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal, és számtalan sikertörténettel a hátam mögött állok a rendelkezésedre. Keress bizalommal!